Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 30 €/natë
 • Kroacia
 • Blace
Qëndrimi Min është
1 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 150 m plazh
Book online Nga 33 €/natë
 • Kroacia
 • Blace
Qëndrimi Min është
4 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
Book online Nga 40 €/natë
 • Kroacia
 • Blace
Qëndrimi Min është
4 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
Nga 30 €/natë
 • Kroacia
 • Blace
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 150 m plazh
Nga 20 €/natë
 • Kroacia
 • Blace
Qëndrimi Min është
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 150 m plazh
Nga 25 €/natë
 • Kroacia
 • Blace
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 150 m plazh
Nga 30 €/natë
 • Kroacia
 • Blace
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 150 m plazh
Nga 30 €/natë
 • Kroacia
 • Blace
Qëndrimi Min është
1 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 150 m plazh