Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Baška Voda
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Baška Voda
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 60 €/natë
 • Kroacia
 • Baška Voda
Qëndrimi Min është
7 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 100 m plazh
Nga 60 €/natë
 • Kroacia
 • Baška Voda
Qëndrimi Min është
3 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 300 m Qendra e qytetit
 • 150 m plazh
Nga 25 €/natë
 • Kroacia
 • Baška Voda
Qëndrimi Min është
7 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 300 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Baška Voda
Qëndrimi Min është
3 net
 • 30 Vizitorë
 • 7 Dhoma
 • 9 Tualet
 • 50 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Baška Voda
Qëndrimi Min është
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Baška Voda
Qëndrimi Min është
3 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 20 m plazh
Nga 40 €/natë
 • Kroacia
 • Baška Voda
Qëndrimi Min është
1 net
 • 2 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 500 m Qendra e qytetit
 • 500 m plazh
Nga 50 €/natë
 • Kroacia
 • Baška Voda
Qëndrimi Min është
1 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 150 m Qendra e qytetit
 • 30 m plazh
Nga 50 €/natë
 • Kroacia
 • Baška Voda
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh
Nga 50 €/natë
 • Kroacia
 • Baška Voda
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh