Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 20 €/natë
 • Kroacia
 • Hvar
 • Grad Hvar
Qëndrimi Min është
3 net
 • 8 Vizitorë
 • 3 Dhoma
 • 3 Tualet
 • 300 m Qendra e qytetit
 • 100 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Molunat (Konavle)
Qëndrimi Min është
1 net
 • 12 Vizitorë
 • 3 Dhoma
 • 6 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh
Nga 70 €/natë
 • Kroacia
 • Dubrovnik
 • Ploče
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 40 €/natë
 • Kroacia
 • Poreč
Qëndrimi Min është
2 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1500 m Qendra e qytetit
 • 150 m plazh
Nga 45 €/natë
 • Kroacia
 • Crikvenica
Qëndrimi Min është
5 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 600 m Qendra e qytetit
 • 100 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Mljet
 • Okuklje
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 10 m plazh
Nga 60 €/natë
 • Kroacia
 • Makarska
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1500 m Qendra e qytetit
 • 500 m plazh
Nga 40 €/natë
 • Kroacia
 • Pelješac
 • Trpanj
Qëndrimi Min është
4 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 300 m plazh
Nga 30 €/natë
 • Kroacia
 • Zadar
 • Arbanasi
Qëndrimi Min është
3 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1500 m Qendra e qytetit
 • 100 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Molunat (Konavle)
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh
Nga 50 €/natë
 • Kroacia
 • Hvar
 • Grad Hvar
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Drašnice
Qëndrimi Min është
1 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh