Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 150 €/natë
 • Kroacia
 • Trogir
Qëndrimi Min është
1 net
 • 8 Vizitorë
 • 3 Dhoma
 • 3 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 150 m plazh
Nga 25 €/natë
 • Kroacia
 • Podaca
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 150 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh
Nga 13 €/natë
 • Kroacia
 • Vodice
Qëndrimi Min është
4 net
 • 9 Vizitorë
 • 5 Dhoma
 • 3 Tualet
 • 300 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Brela
Qëndrimi Min është
1 net
 • 8 Vizitorë
 • 4 Dhoma
 • 4 Tualet
 • 200 m plazh
Nga 40 €/natë
 • Kroacia
 • Pelješac
 • Orebić
Qëndrimi Min është
1 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 100 m plazh
Nga 60 €/natë
 • Kroacia
 • Krk
 • Malinska
Qëndrimi Min është
3 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Makarska
Qëndrimi Min është
1 net
 • 7 Vizitorë
 • 3 Dhoma
 • 3 Tualet
 • 300 m Qendra e qytetit
 • 80 m plazh
Nga 40 €/natë
 • Kroacia
 • Baška Voda
Qëndrimi Min është
7 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 100 m plazh
Nga 20 €/natë
 • Kroacia
 • Sv. Filip i Jakov
Qëndrimi Min është
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 500 m Qendra e qytetit
 • 500 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Pelješac
 • Žuljana
Qëndrimi Min është
1 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 10 m plazh
Nga 60 €/natë
 • Kroacia
 • Korčula
 • Žrnovo
Qëndrimi Min është
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 4000 m Qendra e qytetit
 • 10 m plazh
Nga 50 €/natë
 • Kroacia
 • Rogoznica
Qëndrimi Min është
7 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 10 m plazh