Apartamente Villa LARA 6006, Savudrija, , Rajoni i Istrisë

Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente Villa LARA, Savudrija

Përshkrimi

Villa "L A R A" është plotësisht i ndërtuar të reja. Një shtëpi apartament me pishinë të vet fisnike not. Plazhi i Savudrijas është vetëm pak minuta me këmbë dhe mund të arrihet në një mënyrë të drejtë, të drejtpërdrejtë. Shtëpia ju ofron me standardin më të lartë e rehati individuale dhe moderne. Të gjitha apartamentet janë të pajisura me ajer te kondicionuar. Për makinën tuaj një zonë të mbrojtur dhe mbuluar parkimi është në dispozicion.

hartë

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu? Shto shqyrtim
Çmimi sipas kërkesës
Qëndrimi Min është 1 net
Vlado Andelic
+385 98 20 80 09, +385 52 75 91 52
Çmimi sipas kërkesës
Kontakt