Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente Ivo II

Përshkrimi

Mljet is situated on the west dalmatian coast. It is the most western island of all bigger croatian islands. Saplunara is the only location at the island of Mljet with sandy beaches, to be correct, 5 sandy beaches. In a great location close to the beach, we offer apartments with a balcony and a beautiful sea view and countryside.

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?
Nga 45 €/natë
Ivo Pitarević
00385989623770
Nga 45 €/natë Kontakt