Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Dhoma Barbat, Rab, Barbat

Përshkrimi

Barbat është zgjidhje e parë në ishullin Rab pas ardhjes së tragetit Mišnjak, 4 km larg nga qendra. Paqësore, të përshtatshme për familjet me fëmijë, i pasur në plazhet me rërë. Ne jemi të vendosur 70 metra nga plazhi. Ne ofrojmë një dhomë për 2-3 persona.  Ajo është e vendosur në katin e parë, ka banjo e vet, ballkon e saj. Merr liri krevat, peshqir.

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?
Nga 10 - 16 €/natë
Qëndrimi Min është 1 natë (s)
K K
+385977299097
Nga 10 - 16 €/natë
Kontakt
;