Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente Španjol, Rab, Banjol

Përshkrimi

Shtëpia jonë është e vendosur në Banjol përgjatë bregdetit, në rrethinat rehatshme e ullishte, bimë aromatike, palma dhe agaves. Vetëm pesëdhjetë metra nga plazhi më i afërt është e vendosur rërë shtëpinë tonë, e cila për shumë vite në shtëpi për mysafirë vendas dhe të huaj. Në qytetin e vjetër të Rab, zyra postare, farmaci është rreth 1.5 km, Lungo mare rreth 40 min. në këmbë.

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?
Nga 50 - 95 €/natë
Qëndrimi Min është 1 natë (s)
Martina Španjol
+385 (0)51 721 878
Nga 50 - 95 €/natë
Kontakt
;