Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente Villa Noela, Pula, Gregovica

Përshkrimi

Për përshkrimin ju lutem shikoni faqen tonë të internetit www.villa-noela.com

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?
Nga 40 - 170 €/natë
Qëndrimi Min është 7 natë (s)
Vito Paoletić
+385 98 79 13 14
Nga 40 - 170 €/natë
Kontakt