Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Shtëpia FRANA

Përshkrimi

THE FAMILY HOUSE FRANA Newly rearranged family house close by the sea with the area of 70 m2, consisting of 2 bedrooms, a vine clad terrace behind the house with a nice garden and barbecue. The house is very comfortable, well arranged in the traditional Dalmatian style.

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?
Nga 90 €/natë
Stijepo Brzica
+385 98 975 6457
Nga 90 €/natë Kontakt