Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente Villa Viktorija & Gabrijel A7+1 directly at sea, private beach, 4 boat landings, Primošten

Përshkrimi

Villa Victoria dhe Gabriel ndodhet 6 metra larg detit në vendpushimin e qetë Sparadici. I rrethuar nga një pyll pishe, dhe ka një tarracë të gjerë për një pushim të këndshëm. Kjo vilë do t'ju ofrojë një pushim për të kujtuar!

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?

Aktualisht joaktive

Ky njoftim aktualisht nuk është aktiv. Ne e publikojmë atë vetëm për qëllime referimi. Sidoqoftë pronari mund ta aktivizojë atë së shpejti.

Aktualisht joaktive

Ky njoftim aktualisht nuk është aktiv. Ne e publikojmë atë vetëm për qëllime referimi. Sidoqoftë pronari mund ta aktivizojë atë së shpejti.

Kthehuni më vonë ose shihni reklama të tjera aktive:  Primošten

Kthehuni më vonë ose shihni reklama të tjera aktive:  Primošten