Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente LIDIJA IV, Podgora

Përshkrimi

Në zemër të Dalmacisë, në mjedisin pjesën pastra të detit të qartë në botë qëndron Podgora. Këtu, nën shkëmbinjtë e malit Biokovo, kufizohet nga një gjerdan të bërë od bimësi mesdhetare dhe plazhet e artë, lapped ne nga blu veshje ° detit s, Podgora përfaqëson një turistike dhe natyrore oazë e ëndrrave tuaja pushime. Apartamentet janë të vendosura fjalë për fjalë më pak se një shëtitje një minutë nga plazhi kryesor dhe qendra e qytetit të Podgora. Dyqane, restorante dhe çdo gjë që ju mund të keni nevojë janë të vendosura brenda dy minutash shëtitje. Si është një TAXI / anijes në qytetin e Makarska. Ne jemi tre minuta më këmbë nga porti, ku anijet nisen çdo ditë në ishujt e bukur të Adriatikut. Kjo kombinon lehtësinë për të qenë afër çdo gjë, por ju lejon të shmangur ngutje dhe nxitim nga rruga kryesore në mbrëmje - duke e bërë për një pushim të krejtësisht të relaksuar. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me një Festa Podgora ose do të donte për të bërë një rezervim ju lutem mos ngurroni të kontaktoni Lada nëpërmjet telefonit, e-mail ose postë. Ne do të jetë i kënaqur për t'ju ndihmuar në çdo mënyrë që mundemi.

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?
Çmimi sipas kërkesës
Qëndrimi Min është 1 natë (s)
Lada Boric
+385 91 539 94 82, +385 21 62 52 81
Çmimi sipas kërkesës
Kontakt