Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente IVAN III, Podgora

Përshkrimi

Podgora është e lidhur me Evropën dhe botën e aeroporteve Split dhe Dubrovnik, Highway Adriatik, dhe qendrave të mëdha të trafikut dalmat. Këtu Biokovo, gjerdan rrethuar e bimëve Mesdheut dhe plazhet e artë, bruz detit oplahnuta, turistike Podgora dhe oazë e natyrshme e ëndrrave patric tuaj. Apartamentet janë të vendosura fjalë për fjalë më pak se një minutë këmbë nga plazhi dhe qendra e Podgora. Dyqane, restorante dhe çdo gjë që ju mund të kenë nevojë janë brenda një shëtitje dy minuta. Kjo vlen për taksi në qytetin e Makarska. Ne jemi të vendosur tre minuta më këmbë nga porti, ku anijet nisen çdo ditë në ishujt e bukur të Adriatikut. Një zhvillim pozitiv është se ju janë në qendër të ngjarjeve, por ju mund të shmangur turmave dhe zhurmën e rrugëve kryesore në mbrëmje - e cila është pikërisht ajo që është e nevojshme për një pushim të relaksuar. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me pushimet tuaja ose të dëshironi të bëni një rezervë, ju lutem kontaktoni Lada nëpërmjet telefonit, e-mail ose postë. Ne do të jetë i gatshëm për të ndihmuar në ndonjë mënyrë.

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?
Çmimi sipas kërkesës
Qëndrimi Min është 1 natë (s)
Lada Borić
+385 91 539 94 82, +385 21 62 52 81
Çmimi sipas kërkesës
Kontakt