Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Dhoma MAJAK III, Podaca

Përshkrimi

Podaca është një fshat të vogël në anën jugore të Makarska Riviera. Me plazhe të bukura (Ravanje, Vala dhe Kapače - plazhet zhavorr) në heshtje e pishave, gastronomi e specialiteteve dalmate dhe afërsinë e destinacioneve ekskursion tërheqëse, Poljica filloi vend gjithnjë e më shumë e dëshirueshme për pushim të qetë.

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?
Nga 25 €/natë
Qëndrimi Min është 1 natë (s)
Antiša Nikolac
+385 91 529 43 22, +385 20 68 91 93
Nga 25 €/natë
Kontakt