Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Dhoma Jure Bajić , Podaca

Përshkrimi

Akomodimi është në qendër, deti është 150 metra larg. Çdo dhomë ka një ballkon, 4 dhomat kanë pamje shumë të bukur. Lejon përdorimin e kuzhinës (3 dhoma). Çdo dhomë ka banjo e vet. Gjithashtu në dispozicion për mysafirët dhe një apartament për dy deri në katër njerëz. Ndërtesa është gjithashtu një internet kafe dhe këmbimit të parave.

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?
Nga 10 - 15 €/natë
Qëndrimi Min është 1 natë (s)
Ante Bajic
+385 (0)21/699 335
Nga 10 - 15 €/natë
Kontakt
;