Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente BILIĆ V, Pelješac, Orebić

Përshkrimi

Në Orebic, ka një gamë të gjerë shërbimesh turistike: objekteve sportive dhe rekreative (duke përfshirë edhe fusha tenisi dhe fusha futbolli), sportet e ujit (të gjitha pajisjet e nevojshme mund të merren me qira në plazhet), dhe me vela dhe shfrytëzimi kurse. Mjedis janë ideale për shëtitjet shëtitje, dhe grumbullimin e bimëve, ndërsa shpatet e verës në brendësi janë të pasur me shtigje verë dhe bodrume të verës, ku ju mund të shijoni apo blej verë shtëpi Peljesaçit dhe "prosek" - një pije e ëmbël e bëra nga rrushi. Apartamentet janë të vendosura në qendër të Orebic. Supermarket ndodhet 10 metra larg. Zyra postare, banka dhe ambulanca ishin të gjithë në një distancë prej 100.

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?
Çmimi sipas kërkesës
Qëndrimi Min është 2 natë (s)
Željko Bilić
+385 20 71 37 21
Çmimi sipas kërkesës
Kontakt