Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente Novalja, otok Pag, Pag, Vidalici

Përshkrimi

Novalja është një nga destinacioni më të dëshirueshme për pushime verore në Adriatik. Turistët e të gjithë brezat janë ofruar objekte sportive dhe kulturore, e njohur botëror parajsë clubbing, ofertë e madhe gastronomik, dhe kjo është veçanërisht e rëndësishme që të theksohet numri i madh i plazhet e bukura afër qytetit me një shumëllojshmëri të madhe të objekteve rekreative dhe argëtuese. Vila është vendosur në afërsi të detit dhe private km plazh me rërë, 4 nga Novalja qytetit në fshatin Vidalići turistike, në zonë të qetë ideal për pushime familjare, althouth Novalja është vendi më i mirë për partitë verës, familjet do të gjeni edhe ishullin Pag ideal për pushime.

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?
Nga 20 - 35 €/natë
Qëndrimi Min është 4 natë (s)
Tomislav Zubović
+385 91 793 85 96
Nga 20 - 35 €/natë
Kontakt