Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Studio apartament Holiday Pag "D", Pag, Povljana

Përshkrimi

Accommodation is located in center of tourist settlement Mali Dubrovnik which makes it appropriate for tourist needs. Sea and new gravel beach is about 100 m from accommodation and there are some groceries shops and restaurants nearby. Other facilities like pharmacy, supermarket and bakery are located in centre of Povljana which is about 2 km from accommodation.

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?
Nga 40 €/natë
Qëndrimi Min është 3 natë (s)
Mira Pavlicic
385916019463
Nga 40 €/natë
Kontakt