Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente ANTONIA IV, Pag, Novalja

Përshkrimi

Bukuri natyrore të Novalja dhe rrethinën e saj, njohurive dhe përpjekjet e banorëve të saj kanë bërë Novalja një nga destinacionet më të dëshirueshme në Adriatik, e butë e drejtë për ata që duan veprime, si dhe ato në bukurinë natyrore Pag duan të gjejnë paqe . Novalja dhe plazhet e saj Zrce, Strasko, Trinćel (Planjka), Branicevica, Çashka janë një perla e ishullit të Pag. Ne ofrojmë strehim në 4 apartamente dekoruar bukur. Secili apartament ka dy dhoma gjumi, kuzhinë me dhomë ngrënjeje, banjo dhe verandë. Shtëpia është e rrethuar me pemë ulliri dhe gjelbërim. Çdo apartament ka një pamje të detit, parking, përdorimin e djeg. Çmimet janë të përafërt, dhe janë në dispozicion në kërkesë. Mirë se vini!

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?
;