Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente ANTONIA, Pag, Novalja

Përshkrimi

Të nderuar vizitorë Ne ofrojmë strehim në 4 apartamente dekoruar bukur. Secili apartament ka dy dhoma gjumi, kuzhinë me dhomë ngrënjeje, banjo dhe verandë. Shtëpia është e rrethuar me pemë ulliri dhe gjelbërim. Çdo apartament ka një pamje të detit, parking, përdorimin e djeg. Çmimet janë të përafërt, dhe janë në dispozicion në kërkesë. Mirë se vini!

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?
Nga 45 - 80 €/natë
Qëndrimi Min është 4 natë (s)
Antonia Kulenović
+385 01 668 56 00, +385 91 573 89 13
Nga 45 - 80 €/natë
Kontakt