Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente DVORSKI 02, Pag, Mandre

Përshkrimi

MANDRE është një fshat i vogël peshkimi dhe turistik ndodhet në një gji të bukur në pjesën jugperëndimore të ishullit të Pag. Me një pamje të bukur të ishujve të detit dhe pranë larg nga çdo ndotje industriale dhe zhurma në Mandre mund të vërtetë të pushoni dhe relaksohuni Crystal det të qartë, do të sigurojë ju dhe familjen tuaj të gëzojnë sunbathing dhe notit në vend apo një plazh aty pranë, së bashku të cilat janë më shumë kafene, ku ju mund të gjeni pije freskuese nga të nxehtit të verës. Dikush mund të gëzojnë specialitete gastronomik në restorante lokale. Freskim në ditët e nxehta të verës mund të merret në bare të shumta kafe në afërsi të plazhit. Playground, gjykata bowling-, fëmijët shesh lojrash janë vetëm një pjesë e ofertës së popullsisë gjithmonë miqësore të Mandre. Ajo duhet gjithashtu të përmendet Mandrice zgjidhjes.

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?
Nga 50 - 55 €/natë
Qëndrimi Min është 3 natë (s)
Ružica Dvorski
+385 91 520 45 79
Nga 50 - 55 €/natë
Kontakt