Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente Golija A5, Pag, Grad Pag

Përshkrimi

Apartment A5 (4 +1) are located in the town of Pag and are equipped with: TV, living room, kitchen, dining room, 2 bedrooms, 2 bathrooms and a terrace. Lovers of nature can try climbing routes and bicycle paths. Visit us!

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?
Nga 56 - 75 €/natë
Qëndrimi Min është 5 natë (s)
Sabina Kurilic
Nga 56 - 75 €/natë
Kontakt
;