Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente JAKOVČEV, Murter

Përshkrimi

- Në një zonë të qetë të fshatit, çdo gjë është e arritshme pa një makinë - Ky apartament ka dy conditioners ajrit dhe një tarracë, tre ballkone - Kati i parë - Mundësia e ankorim për një varkë - Më shumë se 40 vjet që kanë të bëjnë me turizmin

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?
Çmimi sipas kërkesës
Qëndrimi Min është 1 natë (s)
Lada Jakovčev
+385 98 374 464
Çmimi sipas kërkesës
Kontakt