Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente Ceja, Pula, Medulin

Përshkrimi

House Ceja in Medulin contains 3 apartments: Bodulaš, Finera and Levan. Apartment Bodulaš is situated on the first floor of a family house. It has a large shaded terrace. This spacious and comfortable apartment contains 2 bedrooms, a bathroom and a livingroom with dining area and kitchen. Apartment Finera is situated on the top floor of a family house. It includes a large private terrace shaded by kiwi leaves, overlooking the Medulin port. This spacious and comfortable loft contains 2 bedrooms, a bathroom and a livingroom with dining area and kitchen. Apartment Levan is situated on the top floor of a family house. It includes a large private terrace shaded by kiwi leaves, overlooking the Medulin port. This spacious and comfortable loft contains 2 bedrooms, a bathroom and livingroom with dining area and kitchen.

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?

Owner Information:

Cedomir Vrhovcak
Zgjidh datat tuaja

Qëndrimi Min është - natë (s)

;