Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente Stipičević, Makarska

Përshkrimi

Apartamenti ka 3 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinë me dhomë ngrënie, tarracë, dy gjendjen e ajrit, makinë larëse, internet ...

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?
Nga 10 - 20 €/natë
Qëndrimi Min është 5 natë (s)
Valentina Stipičević
+385 98 165 1142
Nga 10 - 20 €/natë
Kontakt