Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente ADRIATIC IV, Korčula, Korčula

Përshkrimi

Vend të veçantë i ishullit me mjaft e diellit dhe detit, i pasur me tradita dhe trashëgimi kulturore favorizon zhvillimin e turizmit të ishullit të Korcula. Gjirin shumë të bukur, detin e ngrohtë dhe kohë e mirë, kuzhinë e shëndetshme mesdhetare dhe mikpritjen e njerëzve që kanë kontribuar në ishullin e Korcula bëhet destinacioneve turistike interesante. Apartamente "Adriatik" janë të vendosura në një ndërtesë të krejt të re në zonën më të bukura të qytetit të Korcula nga i cili qyteti është vetëm 150 m dhe 50 m nga plazhi. Ne ofrojmë mysafirët tanë 4 apartamente secila për 2-4 persona. Apartamentet janë 40 m2 dhe përbëhet nga dhomë që jetojnë me krevat dopio, kuzhine, banjo dhe dhoma gjumi. Çdo apartament ka një ballkon me pamje të qytetit të vjetër dhe të detit dhe një tarracë të gjerë. Mysafirë të shquar në Barbecue dhe vend parkimi.

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?
Çmimi sipas kërkesës
Qëndrimi Min është 1 natë (s)
Tonci Perucic
+385 98 74 61 84, +385 20 71 59 38
Çmimi sipas kërkesës
Kontakt
;