Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente Markovic

Përshkrimi

Zaton - është një fshat në Kroacinë jugore, të vendosura në bregun e gjirit eponymous, 8 km në veriperëndim të Dubrovnikut, pranë fshatit të Orašac. Profesionet kryesore janë bujqësia, vreshtari, në rritje ulliri dhe turizmi. Zaton është gjithashtu vendpushim turistik në Riviera e Dubrovnikut, me restorante, vende Watersport, dhe një rrugë e përpjetë hiking në fshatin Podbrezje (4.5 km), për të vizituar Mociljska Shpella me stalaktite dhe stalagmite. Gji Zaton. Gjiri i Zaton piktoreske 2 km i gjatë bay, të ndarë në Veliki dhe Mali Zaton. Vendbanimet rreth tij të kenë emërtime lokale Zaton Veliki, Zaton Mali, Štikovica dhe Vrbica.

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?
Nga 50 €/natë
Luka Markovic
+385 98 427 457
Nga 50 €/natë
Kontakt