Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Studio apartament MARIN - "VILLA GLORIA", Dubrovnik, Ploče

Përshkrimi

Villa Maria ofron apartamente jednání, tre apartamente në studio dhe dy dhoma gjumi. Ne jemi shumë afër qytetit të vjetër të Dubrovnikut. Dubrovnikut është një qytet i pasur në trashëgimi kulturore, por edhe me një traditë të madhe. Që nga turizmi në Dubrovnik është i pranishëm për gati 100 vjet, qytet ne kemi lloje të ndryshme të akomodimit, hotele, kampe auto në banesë private. Villa Maria është një banesë private që ka pothuajse 50 vjet traditë për të ofruar shërbimin. Oferta përbëhet nga një apartamente, tre apartamente në studio dhe dy dhoma gjumi. Lokacioni i Villa është vetëm 150 metra larg nga qyteti i vjetër dhe 70 m nga plazhet më të njohura në Dubrovnik të quajtur "Banja". Ne i sigurt shpresojmë se ju do të vijnë të na vizitoni dhe të shihni se ne jemi të pret shumë të mira. Studio apartament Marin Çmimi: 60 € Numri i shtreterve: 2 +1 Ofrojnë Apartament:, TV Digital TV, frigorifer, vuaj, pirja e duhanit, ajer te kondicionuar.

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?
Nga 80 - 100 €/natë
Qëndrimi Min është 1 natë (s)
Ofelia Računica
+385 915729726,+385915302799 +385 20 42 89 62
Nga 80 - 100 €/natë
Kontakt