Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente ORSAT - "VILLA GLORIA"

Përshkrimi

Vendndodhja e Vila Gloria është vetëm 150 m larg nga qyteti e Vjetër dhe 70 m nga plazhi më të popullarizuara të Dubrovnikut quajtur "Banje". Dubrovnikut është qytet me trashëgimi të pasur kulturore, por edhe me një traditë të madhe turistike. Që nga turizmi në Dubrovnik është i pranishëm për gati 100 vjet, në qytet ne kemi lloje të ndryshme të akomodimit, nga hotele, kampe auto për strehim privat. Vila Gloria është ajo lloj banesë private që ka pothuajse 50 vjet traditë për të ofruar shërbim. Ofertën e saj është bërë një apartament, tre apartamente në studio dhe dy dhoma. Ne i sigurt shpresojmë se ju do të vijnë për të na vizitoni dhe të sigurohemi se jemi të pret shumë të mira. (Në papafingo) Apartament ORSAT Çmimi: 100 € për të gjithë vitin Numri i shtreterve: 2 +2 Ofrojnë Apartament:, TV satelitor Digital, frigorifer, Grill, pirja e duhanit lejohet, Air kusht.

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?
Nga 120 €/natë
Ofelia Računica
+385 915729726,+385915302799 +385 20 42 89 62
Nga 120 €/natë
Kontakt