Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Studio apartament ARIVA II, Dubrovnik, Montovjerna

Përshkrimi

Dubrovnikut është një qytet i kulturës dhe artit, një burim i pashtershëm frymëzimi për artistë që janë gjithmonë të lumtur që do të vijnë si mysafirë, nga Festivalin Veror si një simbol i fuqishëm i identitetit të saj kulturor në ekspozita të shumta, fazë, shfaqje teatrore dhe muzikore gjatë gjithë vitit . Mirë se vini për të sapo dekoruar dhe rinovuar tërësisht apartamente Ariva ndodhet pranë qytetit të vjetër, në mjaft pjesë të Dubrovnikut. Të gjitha apartamentet kanë kuzhinë, ajrit - kusht, TV / SAT. Dyqan ushqimore është në shtëpinë tonë, duke punuar tërë ditën. Pranë plazhet janë të vendosura vetëm 200 m. Taksa turistike është i përfshirë në çmim. Mundësia e transportit aeroport-apartament-aeroport me kërkesën me pagesë shtesë. Mundësinë e blerjes së shtëpi vaj ulliri dhe mjaltë, Ju mund të provoni specialitet shtëpi, mish pjekur me verë të bërë vetë. Mirë se vini!

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?
Nga 50 - 80 €/natë
Qëndrimi Min është 1 natë (s)
Luka Raguž
00385 91 5140965
Nga 50 - 80 €/natë
Kontakt