Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Studio apartament Lapad

Përshkrimi

Apartament është vetëm 150 metra larg nga plazhi me rërë, 50 metra nga stacioni i autobusit nga ku ju mund të mbërrini në qytetin e vjetër në 15 minuta apo vetëm disa minuta larg nga furrë, super - të tregut, banka, zyrë postare, klinika mjekësore në rast nevoje. Apartament është në lagjen peacefull, me kopsht atë të vetë dhe paraqet zgjedhje e përkryer për relaksim e stresit të lirë. Apartament Studio përbëhet nga zonë që jetojnë me krevat dopio dhe divan (krevat shtesë), kuzhine me sobë, furrë, frigorifer, sobë me mikrovalë, thotë dolli dhe aparat kafeje dhe banjo me makinë loundry. Apartament i ajrit të kondicionuar dhe të pajisur me SAT-TV. Në frontin e banesës ka kopsht të vogël me jashtë tryezë ngrënie.

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?

??????

Tuesday, September 1, 2015
?????? ??? ????????? ?? ????? ?????????????? ?????! ??????????? ??????? ??????? ??? ???. ????? ???????????, ?? ??? ?????? ???????????? ??? ?????? ? ??????????. ???? ?????, ???? ?????? ? ??????, ????? ?????????, ??? ?????, ? ??????? ???????????. ???????, ???????????, ?????????, ????????? ????????. ?? ??????? ?????? ?????? 10 ????? ????. ???? ? ?????? ??????, ??? ?? ?????????? ???????????, ????????????)) ??????, ?? ?????? ???? ???? ????? ?? ?????????? ?????????????, ????, ??????? ???????????. ????? ??????? ??????????. ? ??? ??? ? 5 ??????? ?? ????????. ??? ????????. ??? ????? ?????, ?????, ????????? ????????????? ???????? ? ???? ??????. ???????? ????? ???????? ???????! ??????? ??????????? ??? ???????? ? ???????? ? ??????? ?????????? ?????????. ????? ?? ??????? ? ? ??????? ?????? ??? ??????? ???????? ???????? ? ?????? ????????! ??? ???? ????? ????) ?????? ??? ????? ?????????? ? ???. ?????????? ?? ????? ???????. ?????? ? ???, ?? ??? ?????? ??????????, ??? ?? ???? ????? ?? ???????????. ? ?????, ?? ???????? ???????? ???????????? ?? ?????? ? ???? ?????? ? ? ???? ????????????! ??????, ??? ??? ??????? ???????!
Nga 50 €/natë
Željko Batinović
+385 91 253 6350
Nga 50 €/natë
Kontakt