IVONA

Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Studio apartament IVONA, Dubrovnik, Lapad

Përshkrimi

Nëse keni vendosur për të vizituar qytetin e Dubrovnikut piktoreske të Mesdheut, Apartamente Ivona është zgjedhja e duhur për ju. Apartamente Lapad e vendosur në gadishullin Lapad, ofron dhoma luksoze që janë një zgjedhje ideale për të dy të biznesit dhe kënaqësi. Këto dhoma ishin dizajnuar për të siguruar me rehati dhe funksionalitetin në mënyrë që nevojat tuaja janë shërbyer pa marrë parasysh qëllimin e vizitës tuaj. Ju do të gëzojë të Dubrovnikut në mënyrë të ndryshme, ndërsa ju të qëndroni në objektin tonë. Ka shumë kisha të shumta, manastiret dhe muzetë për të shqyrtuar, Qytetin e Vjetër gjithashtu mburret me shumë restorante, bare dhe dyqane, dhe rrip bregdetar është lagur me marina, limane dhe promenades. Shumica e hoteleve dhe plazheve më të mira janë të vendosura në veri perëndim të qytetit të vjetër në Lapad, si dhe në Plloce në veri lindje. Të fala nga familja Birkidjija, ne jemi duke kërkuar para për të parë ju këtu në Dubrovnik ... Për qëndrime më të mëdha që ne ofrojmë një zbritje. Ne ofrojmë me qira tona një makinë, me qira një skuter, shërbimeve taksi të sigurojë transportin dhe transfertave. Në qoftë se ju qëndroni në apartamentet tona ne ju ofrojmë një zbritje për të gjitha shërbimet me qira një makinë. Ju mund të vini deri / ndalem makinë në Ivona Apartamente dhe në zyrën tonë në Dubrovnik. Më vonë, ju mund të vini deri / ndalem makinën në aeroportin në Dubrovnik. Marr ups Aeroportit dhe humbura rënie Dubrovnik, Split, Zagreb dhe aeroportet Mostar. Për të gjithë mysafirët tanë ne ofrojmë një zbritje për transfertat ....

hartë

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu? Shto shqyrtim

Aktualisht joaktive

Ky njoftim aktualisht nuk është aktiv. Ne e publikojmë atë vetëm për qëllime referimi. Sidoqoftë pronari mund ta aktivizojë atë së shpejti.

Aktualisht joaktive

Ky njoftim aktualisht nuk është aktiv. Ne e publikojmë atë vetëm për qëllime referimi. Sidoqoftë pronari mund ta aktivizojë atë së shpejti.

Kthehuni më vonë ose shihni reklama të tjera aktive:  Lapad

Kthehuni më vonë ose shihni reklama të tjera aktive:  Lapad