Apartamente IVONA II 10964, Lapad, Dubrovnik, Rajoni i Dubrovnikut/Neretvës

Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente IVONA II, Dubrovnik, Lapad

Përshkrimi

Ne ofrojmë tre apartamente në Dubrovnik, në gadishullin Lapad, pjesën më të bukur të Dubrovnikut jashtë mureve të qytetit, me Lapad hyjnore, ku janë të gjithë të plazhit të famshëm në Dubrovnik. Në gjirin e Lapad është një shëtitje të gjatë me bare të shumta ku ju mund të freskohem në verë. Plazhet janë të vendosur në fund të këtij vendkalim. Ju mund të kaloni pushimet tuaja në Dubrovnik, në afërsi të detit kristal e qartë Adriatik, shijuar plazhet popullore e Dubrovnikut. Nëse ju vendosni të vizitoni qytetin piktoresk mesdhetar të Dubrovnikut, apartamente Ivona është zgjedhja e duhur për ju. Apartamente Ivona e vendosur në gadishullin e strehimit ofrojnë Lapad luksoze që e bën atë një zgjidhje ideale nëse ju jeni në një udhëtim pune ose pushime. Të gjitha dhomat janë të dekoruara në një mënyrë që ofron komoditet dhe funksionalitetin për të përmbushur nevojat tuaja pa marrë parasysh qëllimin e vizitës suaj. Ju do të gëzojë të Dubrovnikut në një mënyrë të ndryshme duke qëndruar në apartamentet tona. Për qëndrime më të gjatë, ne ofrojmë zbritje. Ne ofrojmë shërbimet e tyre me qira një makinë, me qira një të shërbimeve, skuter taksi dhe transferimin ne ofrojmë. Nëse jeni duke qëndruar në apartamentet tona, ne ju ofrojmë një zbritje për të gjitha shërbimet e makinave me qira. Ju mund të shkarkoni / kthej makinën para banesës Ivona në zyrën tonë në Dubrovnik. Më vonë, ju mund të shkarkoni dhe të lënë makinën në Dubrovnik aeroport. Transferet për / nga aeroporti Dubrovnik, Split, Zagreb dhe Mostar. Të gjithë të ftuarit tanë, ne ofrojmë zbritje për transfertat ...

hartë

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu? Shto shqyrtim

Aktualisht joaktive

Ky njoftim aktualisht nuk është aktiv. Ne e publikojmë atë vetëm për qëllime referimi. Sidoqoftë pronari mund ta aktivizojë atë së shpejti.

Aktualisht joaktive

Ky njoftim aktualisht nuk është aktiv. Ne e publikojmë atë vetëm për qëllime referimi. Sidoqoftë pronari mund ta aktivizojë atë së shpejti.

Kthehuni më vonë ose shihni reklama të tjera aktive:  Lapad

Kthehuni më vonë ose shihni reklama të tjera aktive:  Lapad