Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente Apartment Hana, Dubrovnik, Lapad

Përshkrimi

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?

Alexander Kovachev

Saturday, September 17, 2016
We are extremely satisfied by their stay in apartment Hana. Host Lana welcomed very warmly, even though we were late 1.30 hours. The apartment is great, clean and fully furnished. Lana is a very kind host, she helps us all the time about our wonderful downtime in Dubrovnic. Thank you,Lana.
Nga 59 - 110 €/natë
Qëndrimi Min është 3 natë (s)
Lana Kodžaga
+385 98 619 049
Nga 59 - 110 €/natë
Kontakt