Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente Rozy, Drašnice

Përshkrimi

Dy vila luksoze, e ardhshëm në plazh në Drašnice, me 12 apartamente. Për të gjitha informatat, fotot, datat, kontaktoni me mua.

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?

Aktualisht joaktive

Ky njoftim aktualisht nuk është aktiv. Ne e publikojmë atë vetëm për qëllime referimi. Sidoqoftë pronari mund ta aktivizojë atë së shpejti.

Aktualisht joaktive

Ky njoftim aktualisht nuk është aktiv. Ne e publikojmë atë vetëm për qëllime referimi. Sidoqoftë pronari mund ta aktivizojë atë së shpejti.

Kthehuni më vonë ose shihni reklama të tjera aktive:  Drašnice

Kthehuni më vonë ose shihni reklama të tjera aktive:  Drašnice