Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente AMAZING VIEW, Drašnice

Përshkrimi

Beautiful apartment by the sea. From the balcony you may see the islands of Hvar and Brac. Beach, restaurants, cafes, markets, post office - everything is a few meters from the house. The apartment is a separate unit and has everything you need for true relaxation. Come and experience an awakening to the sound of the sea and waves. Welcome!

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?
Nga 70 - 100 €/natë
Qëndrimi Min është 1 natë (s)
Maja Urlic
+385 (0)91 532 8977
Nga 70 - 100 €/natë
Kontakt
;