Apartamente Dramalj-Crikvenica 04 35216, Crikvenica, , Rajoni i Primorjes/Kotorit të Epërm

Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente Dramalj-Crikvenica 04, Crikvenica

Përshkrimi

Apartment Dramalj-Crikvenica 04: AP04(3+2) 3. floor. The total area of 60 m2. Bathroom with shower, sink and toilet one. Bedroom with double bed and one extra bed. Dining room, kitchen and living room consists of one room, of 21 m2. Living room with two extra beds. Kitchen standard size with utensils and dishes for preparing and serving food and drinks. Air conditioning, SAT-TV, Internet and balcony of 7 m2. Sea View. Refrigerator, freezer, stove with oven, toaster, Microwave, Washing machine, Dishwasher, Hairdryer, Iron.

hartë

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu? Shto shqyrtim
Nga 50 €/natë
Qëndrimi Min është 6 net
Zlatko Jurušic
+385916152268
Nga 50 €/natë
Kontakt