Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Dhoma PINO Blue, Cres, Cres

Përshkrimi

Qyteti i Cres shtrihet në perëndimore, më pjellore, pjesë të ishullit me të njëjtin emër i cili është karakterizuar nga guri i saj, pyjet halore dhe të dendura të detit blu. Gjej të paqja juaj, zgjidhni shkëmb tuaj dhe të zbuloni pse ishullin e Cres, të cilit qielli është mbretëroi nga vultures Griffon, toka e të cilëve është embellished nga ana e liqenit Vransko, një fenomen natyror, ka qenë një destinacion i preferuar që nga kohët romake. Shtëpia është e vendosur 300 m larg detit dhe plazhit, me ballkon e saj ofron një pamje të lë pa frymë e Cres gji. Objektet e akomodimit janë të vendosura në katin e shtëpisë në një zonë të qetë Grabar. Toka përbëhet nga gurë të mbushur me lule dhe pemë ulliri. Pranë (rreth 200 m) ka dyqane dhe restorante, marina dhe stacionet e gazit. Largësia nga qendra e qytetit dhe stacioni i autobusit është 1000 m. Më i afërt port traget distancë Merag është 12 km, Rijeka aeroport (në ishullin Krk) 55 km, Rijeka 80 km. Pas 1 kat të shtëpisë që është për qira janë apartamente, studio dhe dhoma. Hyrja për mysafirët është një rast i veçantë dhe të shkëputur nga hyrja e pronarit.

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?
Nga 30 - 43 €/natë
Qëndrimi Min është 1 natë (s)
Dubravka Buničić
385 98 812 129 / 385 51 571 399
Nga 30 - 43 €/natë
Kontakt