Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente Top floor apartment in Villa Majda, Brsec, Brseč

Përshkrimi

Villa Majda është një e bukur, shtëpi të re, të rehatshme në dy kate, e rrethuar me pemë, nën Brsec, jashtë turistik, 800 m nga qendra, në një shpat, 300 m nga deti, 300 metra nga plazhi, në fshat. Brseč qytetin mesjetar të këndshëm bukuria e gurit është vendosur në shkëmbinjtë e lartë me pamje nga 157 metra, 20 kilometra nga Opatija. Nga Brseč mbikëqyr ishujt e Cres, Bashkimi, Susak, por edhe kulmin jugore të Učka Sisol (835 m), e arritur nga hiking. Brseč është historike, idilike, fshat i vogël, piktoresk peshkimi në majë të një kodre, në këmbët e malit me pamje të lë pa frymë. Brseč rrugës kryesore (M2, E751), ishte i lidhur me Mošćenička Drago dhe Plomin, dhe në afërsi të lumit siguron lidhje të mira me pjesën tjetër të kroate, dhe Evropë, dhe nga aeroporti Pula 60 km larg. APARTAMENT 1/3 + 1 PP III KATEGORIA *** / 3-5 persona / Periudha 1 qershor - 9 korrik 10. Rs. 440.00 /Eur.60/          "10 korrik - 15 gusht, 10. Rs. 514,00 /Eur.70/          "16 gusht-15 shtator, 10. Kn. 440.00 /Eur.60/ Çmimi Shërbimi përfshin taksave turistike, shërbimi kontrolluar brenda dhe jashtë. Room Çmimi 3 netë rritur me 10%.

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?
Nga 80 €/natë
Qëndrimi Min është 4 natë (s)
Majda Barbic/libar.hr@gmail.com
+385 98 866 063, +385 51 742 218 (fax)
Nga 80 €/natë
Kontakt