Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Studio apartament Villa Bonanca, Brela

Përshkrimi

Nr Apartament 1: Ajo përmban një krevat dopio dhe krevat shtesë për personin e tretë (2 +1), ballkon me pamje nga deti, kuzhine e pajisur plotësisht, banjo private, TV satelitor LCD, rrjetit të lirë Wired, Madhësia Apartament është 25 m2. Parkimi është në dispozicion. Nr Apartament 2: Ajo përmban një krevat dopio dhe krevat shtesë për personin e tretë (2 +1), ballkon me pamje nga deti, kuzhine e pajisur plotësisht, banjo private, TV satelitor, rrjet të lirë Wired, Madhësia Apartament është 25 m2. Parkimi është në dispozicion. Nr Apartament 3: Ajo përmban një krevat dopio dhe krevat shtesë për personin e tretë (2 +1), ballkon i madh me pamje nga deti, kuzhine e pajisur plotësisht, banjo private, TV satelitor, rrjet të lirë Wired, madhësia 30 m2. Parkimi është në dispozicion. Nr Apartament 7: Ajo përmban një krevat dopio dhe krevat shtesë ofertë të mundshme on-demand (2 +1), kuzhinë të pajisur plotësisht, banjo private, TV satelitor, rrjet të lirë Wired, sipërfaqja është 20 m2. Apartamenti ka një ballkon, cila normë kosto duket favorshme. Parkimi është në dispozicion. Numri Apartament 11: Ajo ka dy krevate dopio dhe një kërkesë të vetme krevat (4 +1). Apartamenti ka një hyrje të veçantë, pamje të bukur deti, ballkon me pamje nga deti, kuzhine e pajisur plotësisht, ajer te kondicionuar, TV satelitor, DVD, radio, qasje në Internet rrjet, banjo private, zona është 50 m2. Parkimi është në dispozicion.

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?