Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Apartamente IVOP II, Živogošće-Porat

Përshkrimi

Në pjesën jugore të Makarska Riviera, në këmbët e malit Biokovo është Zivogosce. Ai përbëhet nga tre, fshatra të vegjël të largët me njëri-tjetrin - Porat - Mala Duba - Blato, i vendosur përgjatë bregdetit dhe fshatrat e vjetër përgjatë rrugës së vjetër. Ajo është vetëm 20 km nga Makarska, 80 km nga Spliti dhe 120 km nga Dubrovniku. Apartamente Petricevic ndodhet 18 kilometra në jug të Makarska në Zivogosce, Porat - ku një kombinim i natyrës, ajër të pastër dhe ujërat e qartë në një mënyrë unike pasqyron një nga pjesët më të bukura të Rivierës. Akomodimi në familje ofrojë Petricevic është e pajisur me standardet më të larta për të bërë pushimet tuaja si ugodnijim.Na dispozicion ne kemi apartamente me një kapacitet prej dy deri në katër njerëz, një total ne mund të strehojë 20 njerëz në gjashtë njësi akomoduese. Shtëpia është e vendosur 50 metra pranë detit, dhe disa minuta më këmbë në plazhin me guralecë. Në shtëpinë në dispozicionin tuaj një Barbecue, dhe parking i siguruar për automjetin tuaj.

Vlerësimet

A keni qëndruar këtu?
Çmimi sipas kërkesës
Qëndrimi Min është 1 natë (s)
Jadranko Petricevic
+385 91 679 2333
Çmimi sipas kërkesës
Kontakt