Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 30 €/natë
 • Kroacia
 • Zadar
 • Arbanasi
Qëndrimi Min është
3 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1500 m Qendra e qytetit
 • 100 m plazh
Nga 10 €/natë
 • Kroacia
 • Rab
 • Barbat
Qëndrimi Min është
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 4000 m Qendra e qytetit
 • 70 m plazh
Nga 50 €/natë
 • Kroacia
 • Pašman
Qëndrimi Min është
5 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 500 m Qendra e qytetit
 • 30 m plazh
Nga 70 €/natë
 • Kroacia
 • Makarska
Qëndrimi Min është
1 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 500 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Tučepi
Qëndrimi Min është
3 net
 • 5 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 50 m Qendra e qytetit
 • 100 m plazh
Nga 38 €/natë
 • Kroacia
 • Lastovo
Qëndrimi Min është
1 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 5001 m Qendra e qytetit
 • 100 m plazh
Nga 40 €/natë
 • Kroacia
 • Dubrovnik
 • Old Town
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 100 m plazh
Nga 70 €/natë
 • Kroacia
 • Trogir
Qëndrimi Min është
7 net
 • 10 Vizitorë
 • 4 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 40 m plazh
Book online Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Dubrovnik
 • Ploče
Qëndrimi Min është
1 net
 • 7 Vizitorë
 • 3 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 100 m Qendra e qytetit
 • 100 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Makarska
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 300 m Qendra e qytetit
 • 80 m plazh
Nga 26 €/natë
 • Kroacia
 • Pelješac
 • Drače
Qëndrimi Min është
7 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 20 m plazh
Nga 40 €/natë
 • Kroacia
 • Korčula
 • Vela luka
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 400 m Qendra e qytetit
 • 100 m plazh