Zbuloni pushime pushime në Kroaci, Mal të Zi dhe Slloveni

Nga 60 €/natë
 • Kroacia
 • Krk
 • Malinska
Qëndrimi Min është
3 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 50 m plazh
Nga 65 €/natë
 • Kroacia
 • Rovinj
Qëndrimi Min është
1 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 2 Tualet
 • 1000 m Qendra e qytetit
 • 800 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Murter
Qëndrimi Min është
1 net
 • 5 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 800 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 40 €/natë
 • Kroacia
 • Gradac
Qëndrimi Min është
7 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Drašnice
Qëndrimi Min është
1 net
 • 6 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Murter
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 200 m Qendra e qytetit
 • 30 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Cres
 • Cres
Qëndrimi Min është
1 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 50 m Qendra e qytetit
 • 100 m plazh
Nga 50 €/natë
 • Kroacia
 • Hvar
 • Basina
Qëndrimi Min është
7 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 30 m plazh
Nga 45 €/natë
 • Kroacia
 • Hvar
 • Ivan Dolac
Qëndrimi Min është
7 net
 • 3 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 10 m plazh
Çmimi sipas kërkesës
 • Kroacia
 • Cres
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 500 m Qendra e qytetit
 • 200 m plazh
Nga 50 €/natë
 • Kroacia
 • Dubrovnik
 • Babin kuk/Lapad
Qëndrimi Min është
4 net
 • 4 Vizitorë
 • 2 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 400 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh
Nga 30 €/natë
 • Kroacia
 • Hvar
 • Jelsa
Qëndrimi Min është
1 net
 • 4 Vizitorë
 • 1 Dhoma
 • 1 Tualet
 • 500 m Qendra e qytetit
 • 300 m plazh