Logo

Lista e qiradhënieve turistike

Pikat më popullore
Herceg Novi 201 Shiko hartën
Budva 81 Shiko hartën
Petrovac 72 Shiko hartën
Ulcinj 52 Shiko hartën
Buljarica 37 Shiko hartën
Pržno 29 Shiko hartën
Kotor 26 Shiko hartën
Tivat 26 Shiko hartën
Sveti Stefan 23 Shiko hartën
Shih të gjitha vendndodhjet në Mali i Zi 628

Qytetet dhe ishujt popullorë

Shpallje të profilizuara