Kërkim për shtëpi pushimesh me qera

Rezultatet: 29
Apartamente ČULE, Cres, Kroacia

Kroacia → Cres

Apartamente ČULE

Nëse doni një pushim të pushuar në një brendshme të ngrohtë ne mund të ofrojmë. Shtëpi familjare është e vendosur në një zonë të qetë të qytetit të Cres, gjendet 50 m nga qendra e qytetit dhe 100 metra nga plazhi. Apartamentet janë të dizajnuara në një mjedis fshatar e oborrit, shtretër ...

U dërgua: 2009-05-22, Vizitorët: 24040, Kërkesat: 425

me porosi
Qëndrimi minimal: 1 nata
Personat: 2+1
Dhomat: 1
Banjo: 1
Hapësira për parking Transporti nga aeroporti Shërbim interneti
Apartamente ČULE II, Cres, Kroacia

Kroacia → Cres

Apartamente ČULE II

Shtëpi familjare është e vendosur në një zonë të qetë të qytetit të Cres, gjendet 50 m nga qendra e qytetit dhe 100 metra nga plazhi. Apartamentet janë të dizajnuara në një mjedis fshatar e oborrit, shtretër rregulluar lule, nja dy kuvertën dhe fireplace në natyrë. Apartamentet kanë një kuzhinë, banjo, rri ...

U dërgua: 2009-05-22, Vizitorët: 19838, Kërkesat: 281

me porosi
Qëndrimi minimal: 1 nata
Personat: 2+1
Dhomat: 1
Banjo: 1
Hapësira për parking Transporti nga aeroporti Shërbim interneti
Apartamente apartman-2, Cres, Kroacia

Kroacia → Cres

Apartamente apartman-2

Shtëpia përbëhet nga një apartament për 4 +1 persona, dy apartamente për 4 persona, dhe më shumë se dy appartamneti për 2 persona. Të gjitha dhomat janë të pajisura me TV satelitor-së, kuzhina të pajisura, të pajisur të plotë, ajer te kondicionuar, plus ata kanë një tarracë me pamje nga ...

U dërgua: 2009-06-27, Vizitorët: 21013, Kërkesat: 171

65-97 €  / nata
Qëndrimi minimal: 2 nata
Personat: 4
Dhomat: 2
Banjo: 1
Hapësira për parking Shërbim interneti Pamje nga deti
Apartamente EVA I, Cres, Kroacia

Kroacia → Cres

Apartamente EVA I

Cres Island është ishulli më i madh i Adriatikut që ndodhet në pjesën veriore të Gjirit Kvarner. Me ishullin fqinj të Losinj-urë lidh atë në Osor. Ishulli është kodrinor, por e pasur me gjiret e bukur dhe plazhet me guralecë. Ai është i njohur për specie zogjsh të mbrojtura griffon ...

U dërgua: 2010-04-07, Vizitorët: 17580, Kërkesat: 139

me porosi
Qëndrimi minimal: 1 nata
Personat: 4+1
Dhomat: 2
Banjo: 1
Hapësira për parking Shërbim interneti
Apartamente EVA IV, Cres, Kroacia

Kroacia → Cres

Apartamente EVA IV

Island Cres mban ndërtesat e saj historike që e bëjnë atë veçanërisht tërheqës dhe ende vend i qetë që do të ju gjej kënaqësi një natyrë të bukur dhe të ruajtura. Ujërave të ëmbla Liqeni Vrana është gjithashtu tërheqës me veçori të saj. Ishull të fun është shpesh spontane dhe e ...

U dërgua: 2010-04-07, Vizitorët: 17355, Kërkesat: 258

me porosi
Qëndrimi minimal: 1 nata
Personat: 2+2
Dhomat: 1
Banjo: 1
Hapësira për parking Shërbim interneti
Dhoma PINO Blue, Cres, Kroacia

Kroacia → Cres

Dhoma PINO Blue

Qyteti i Cres shtrihet në perëndimore, më pjellore, pjesë të ishullit me të njëjtin emër i cili është karakterizuar nga guri i saj, pyjet halore dhe të dendura të detit blu. Gjej të paqja juaj, zgjidhni shkëmb tuaj dhe të zbuloni pse ishullin e Cres, të cilit qielli është mbretëroi ...

U dërgua: 2010-08-04, Vizitorët: 18193, Kërkesat: 176

30-43 €  / nata
Qëndrimi minimal: 1 nata
Personat: 2
Dhomat: 1
Banjo: 1
Hapësira për parking Shërbim interneti
Studio apartament Villa Goga APP-1, Cres, Kroacia

Kroacia → Cres

Studio apartament Villa Goga APP-1

Të nderuar mysafirë, Miholascica fshat gjurmët zanafillën që nga periudha romake. Dhe 'vendosur në Chersina bregdetit më i dëgjuar, në një gji të hapur përballet në jug perëndim. Friendly fshat dhe pranë qytetit Miholascica Martinscica, me expanses të mëdha të makis, janë përshtatur drejt një turizmi familjar dhe gjithashtu ofrojnë objektet ...

U dërgua: 2011-06-03, Vizitorët: 13123, Kërkesat: 124

me porosi
Qëndrimi minimal: 1 nata
Personat: 2+1
Dhomat: 1
Banjo: 1
Hapësira për parking Transporti nga aeroporti Shërbim interneti Pamje nga deti
Studio apartament Villa Goga APP-5, Cres, Kroacia

Kroacia → Cres

Studio apartament Villa Goga APP-5

Të nderuar mysafirë, Miholascica fshat gjurmët zanafillën që nga periudha romake. Dhe 'vendosur në Chersina bregdetit më i dëgjuar, në një gji të hapur përballet në jug perëndim. Friendly fshat dhe pranë qytetit Miholascica Martinscica, me expanses të mëdha të makis, janë përshtatur drejt një turizmi familjar dhe gjithashtu ofrojnë objektet ...

U dërgua: 2011-06-03, Vizitorët: 12422, Kërkesat: 122

me porosi
Qëndrimi minimal: 1 nata
Personat: 2+1
Dhomat: 1
Banjo: 1
Hapësira për parking Transporti nga aeroporti Shërbim interneti Pamje nga deti
Apartamente PINO Orange, Cres, Kroacia

Kroacia → Cres

Apartamente PINO Orange

Shtëpia është e vendosur në një zonë të qetë të qytetit të Cres rrethuar me lule dhe pemë ulliri. Afërsia me detin është 3-4 minuta në këmbë. Të gjitha apartamentet kanë ballkone me një nga pikëpamjet më të bukura të Cres gji. Ne kemi parkim tona.

U dërgua: 2014-07-27, Vizitorët: 3978, Kërkesat: 48

45-85 €  / nata
Qëndrimi minimal: 1 nata
Personat: 2+2
Dhomat: 1
Banjo: 1
Hapësira për parking Shërbim interneti Pamje nga deti
Studio apartament  PINO Lila, Cres, Kroacia

Kroacia → Cres

Studio apartament PINO Lila

Shtëpia është e vendosur në një zonë të qetë të qytetit të Cres rrethuar me lule dhe pemë ulliri. Afërsia me detin është 3-4 minuta në këmbë. Të gjitha apartamentet kanë ballkone me një nga pikëpamjet më të bukura të Cres gji. Ne kemi parkim tona.

U dërgua: 2014-07-30, Vizitorët: 4466, Kërkesat: 90

38-60 €  / nata
Qëndrimi minimal: 1 nata
Personat: 2
Dhomat: 1
Banjo: 1
Hapësira për parking Shërbim interneti Pamje nga deti
OpenX has been installed, but no configuration file was found.